МИЛИОН НАЧИНИ НА КОРИСТЕЊЕ НА МАКСИ

МИЛИОН НАЧИНИ НА КОРИСТЕЊЕ НА МАКСИ

Нарачај МАКСИ

Зошто МАКСИ?

МАКСИ подлога е со димензија 140 цм x 140 цм , замислете си церада, само убава, или ќебе што лесно се брише и нема потреба од перење. Се пребришува со влажна крпа и е спремна за нова авантура.

Макси подлогата беше создадена како подлога за пикник, како и за повеќето наши други големини, бевме изненадени и импресионирани од сите креативни начини на кои денес се користи оваа големина.

Макси е нашата најголема подлога, но сè уште има милион начини за користење.

Омилени начини на користење на МАКСИ:

Надвор:

1: Омилена подлога за пикник во парк.

2: Подлога за на плажа.

3: Подлога која се користи како импровизиран базен на плажа и во двор.

4: Нашиот го користевме дури и како импровизиран шатор!

5: Како надворешен проектор екран! 

6: Подлога за следење на сите спортски настани и игри на отворено.

7: Тоа е сон на плажа - песокот се тресе толку лесно и сите 6 од нас имаме сопствен простор.

8: За седење на концерт на отворено.

9: Подлога за кампување - за сите ноќи  „на отворено“ за гледање на sвездите.

10: Подлгоа за дружба, доволно голема за да собере цело друштво, плус грицки.

Дома:

11: Како завеса за затемнување на спална соба.

12: Како тепих на влазната просторија, за заштита на подот од кал и влажни чевли.

13: Подлога за игра и собирање на сите играчки по дома

14: Подлога за танцување која не се лизга.

15: Како покривка за душек.

16: Одлична подлога за дома при породување на куче/маче.

17: Подлога за диплење на чисти алишта!

18: Под кујнска маса - чистењето е многу полесно!

19: Под хранилка за децата сами да јадат.

Чистење/заштита:

20: Го заштитува багажникот од песочната количка по патувања на плажа.

21: За заштита на подот од гребнатини при склопување и монтирање на мебел!

22: За заштита на колата по шетање на кучето во парк! Ја штити колата  од сиот песок, кал, гранки и се што кучето може да внесе во неа :) 

23: За пресадување на сите цвеќиња по дома.

Рекреација и игра:

24: За време на семејна јога!

25:Како имагинарен базен на плажа.

26: За креирање на детска куќичка/шатор во двор.

27: Како подлога за сликање и цртање.

28: Како подлгоа за игра и заштита на детските ноџиња од гребење при играње на бетон.Разно:

29: Одлична подлога за семејна фотосесија.

30: Подлога за под корито за капење.

31: За садење во затворен простор.

32: Подлога за чкртање и играње со креди.

Нарачај МАКСИ

Назад кон блогот

Остави коментар

Ве молиме имајте во предвид дека коментарите треба да бидат одобрени пред да бидат објавени.