1 од 3

♡ Совршени подароци ♡

♡ Пронајди ја твојата омилена Ѕуница ♡

КУПИ СЕГА

СИТЕ КОЛЕКЦИИ

ШАРЕН СВЕТ

ВЛЕЗЕТЕ ВО СВЕТОТ НА ЅУНИЦА

ПОГЛЕДНИ ЈА ЦЕЛАТА КОЛЕКЦИЈА
1 од 2

ЗА ПОДЛОГИТЕ

Станува збор за двострани подлоги кои се изработени од 100% веганска кожа, којa како матерјал ги има сите придобивки што сакаме да ги има една бебешка подлога. Постојат три големини, многу бои, патерни и едукативни принтови!
Една подлога, а милион начини како може да се употребува. Ниту еден од нив не е точен или погрешен. Со нашата креативност, личното искуство и практичноста создадовме бренд и производи со кој ќе се олесни секојдневието на секој еден од нас, а воедно подлогите едуцираат и ни помагаат во развојот како на децата така и на нас!
Со ѕуниците се создаваат спомени. Подлогите се мултифункционални, лесни за оджување, немаат возрасни граници, едноставно се вклопуваат во секоја прилика и секаде.

ЗА НАС

ЅУНИЦА е бренд основан од две девојки, Маја и Моника. Ја создадовме Ѕуница и направивме современи повеќенаменски и практични еко подлоги со кои го разубавуваме и олеснуваме нашето и вашето секојдневние.

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

Ѕуница семејство

Ние сме Ѕуница, ние сме семејство. Фотографиите кажуваат се!