МИЛИОН НАЧИНИ НА КОРИСТЕЊЕ НА МИНИ

МИЛИОН НАЧИНИ НА КОРИСТЕЊЕ НА МИНИ

Нарачај MИНИ

Зошто MИНИ?

МИНИ подлога со димензија 35 цм x 56 цм првенствено ја создадовме како подлога за менување пелени. Но, тогаш некој ја користеше како подлога за миленичиња, а некој како подлога за јадење и така сфативме, чекај па мини ѕуниците се мултифункционални.

Сега МИНИ е официјално нашата подлога за се - подлога што секогаш ја чуваме во ташна бидејќи се наоѓа за се и сешто!

Не сте сигурни како да ја користите МИНИ SУНИЦА? Ги прашавме нашите клиенти како ги користат нивните и добивме милион идеи....

Омилени начини на користење на МИНИ:

Дома:

1: Под детергентите за перење

2: На ноќната маса за разубавување и декор.

3: Прекривка на маса и столчиња за заштита од дамки.

4: Како подлога за саксии за цвеќињата.

5: Како подлога за готвење во кујна

6: Како подлога за сапуни и средства во WC

7: Како подлога за јадење на трпезариска маса.

Во движење:

8: За покривање на авионска маса кога летам со моето бебе.

9: Како подлога во ресторан за бебиња кога јадат сами.

10: За создавање на мала пумпна станица на работа! Ја одржува областа чиста и прави симпатичен простор додека се складира млеко.

Во кола:

11: Над нашето автомобилско седиште за да го заштитиме тапацирот.

12: Како подлога за седење на топли седишта од автомобил.

13: Како штитник за сонце за време на патување, Се поставува на прозорецот од автомобилот.

Во кујна:

14: За готвење/сечкање овошје и зеленчук.

15: Под кафемат.

16: Над кујнската плотна при вадење на садови, да не е толку гласно.

17: Под даска за сечење за да се спречи дополнително лизгање.

18: Под решетка за ладење за трошки од колачиња.

19: Како декор на централен дел на трпезариска маса под вазна со цвеќиња.

Домашни миленици:

20: Како подлога за заштита на седиштето кога се вози кучето во кола.

21: Под садот за храна и вода на куче.

Надвор/градинарство:

22: Како подлога за клекнување при обработка на земја и садење.

23: За седење на влажни клупи во паркот

24: За заштита на малите нозе/кизалчиња од топли летни лизгалки.

25: За сушење билки и цвеќиња.

26: На станица за сечење и средување нокти.

27: На масата за боење и играње со тесто и пластелин.

28: Како подлога за друштвени игри.

29: Како подлога за пресадување цвеќе.

Во училиште/канцеларија:

30: Како подлога за јадење во градинка која прелесно се чисти и нема потреба од перење.

31: Како подлога за маса и организација на работен простор.

32: Под лаптоп - како подлгоа за движење на маусот.

33: На училиште за нашите научни експерименти.

Друго:

34: До каминот за поставување на дрва, го собира целиот неред и изгледа декоративвно,

35: Како место за тајм-аут!

36: Под нокшир

Нарачај МИНИ

Назад кон блогот

Остави коментар

Ве молиме имајте во предвид дека коментарите треба да бидат одобрени пред да бидат објавени.