Премини на информацијата за продуктот
1 од 4

★ Лигавче ★

Регуларна цена 350.00 MKD
Регуларна цена Цена на распродажба 350.00 MKD
На продажба Распродадено!
It's the most wonderful time of the year.

Материјал

Димензии

Одржување

Бришење со сува или мокра крпа, влажни марамици или средство за чистење на нежни површини.
Не се пере и не се чисти со средство со големо количество на хемикалии.
Може да се намокри, но задолжително да се исуши темелно.
За да се ослободите од згужваност, поставете на рамна површина и на сонце, или пак во сушара 3-5мин. на средна температура.

За полесно секојдневие

Една подлога, а милион начини за користење, ниту еден од нив не е погрешен или точен. Едноставен производ кој изобилува со практичност и олеснување на секојдневието на секој еден од нас. Мултифункционални, лесни за одржување и се вклопуваат за сечиј вкус и сечија потреба.

Погледни ја целата колекција