★ Ѕуница Ранче ★

Регуларна цена 490.00 MKD
Регуларна цена Цена на распродажба 490.00 MKD
На продажба Распродадено!
It's the most wonderful time of the year

Материјал

100% веганска кожа

Димензии

20цм*30цм

Одржување

Бришење со сува или мокра крпа, влажни марамици или средство за чистење на нежни површини.
Не се пере и не се чисти со средство со големо количество на хемикалии.
Може да се намокри, но задолжително да се исуши темелно пред да се здипли.
За да се ослободите од згужваност, ставете го во сушара 3-5мин. на средна температура.

За полесно секојдневие

Една подлога, а милион начини за користење, ниту еден од нив не е погрешен или точен. Едноставен производ кој изобилува со практичност и олеснување на секојдневието на секој еден од нас. Мултифункционални, лесни за одржување и се вклопуваат за сечиј вкус и сечија потреба.

Погледни ја целата колекција