Колекција: Колекција Pastels

Инспирирани од боите на природата и пролетта што следи, колекцијата Pastels е содржана од двобојни подлоги именувани како Јоргован, Нарцис и Молика, достапни во добропознатите три димензии - Мини, Миди и Макси; два вида на принови - Миди Село и Мини Село; игра - Скала и веќепознатата Не лути се човече.

 

Филтер:

Достапност
0 селектирани Ресетирај
Цена
Највисоката цена е 2,700.00 Ресетирај
ден
ден

16 продукти

Филтрирај и сортирај

Филтрирај и сортирај

16 продукти

Достапност
Цена

Највисоката цена е 2,700.00

ден
ден

16 продукти